Zašto da izaberete Nas?

Joksinženjering je preduzeće osnovano 2000. godine sa idejom da projektuje i izvodi poslovne, stambene i industrijske objekte kao i da razvija poslovanje u oblasti investicionih projekata.

Osnovna delatnost preduzeća je inženjering i konsalting zasnovana na višegodišnjem iskustvu osnivača.

Tokom godina smo se posebno specijalizovali za izvođenje radova ("fit-out") za poznate svetske brendove među kojima su ZARA, NIKE, SAMSUNG, L'OREAL, TERRANOVA, MANGO.

Kao generalni izvođači radova izgradili smo veliki broj lokala u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Rumuniji.

Takođe veoma smo uspešni u izradi vrhunskih enterijera što je posledica višegodišnjeg iskustva na adaptacijama i rekonstrukcijama rezidencijalnih i komercijalnih objekata.

U mogućnosti smo da realizujemo poslove u skladu sa svim zahtevima investitora od ideje do realizacije, odnosno po sistemu "ključ u ruke".

U svom poslovanju Joksinženjering posvećuje posebnu pažnju kvalitetu, standardima i od 2014 godine poseduje sledeće licence:

  • ISO 9001:2015 - Sistem Menadžmenta Kvalitetom,
  • ISO 14001:2015 - Sistem Menadžmenta Zaštitom Životne Sredine,
  • OHSAS 18001:2007 - Sistem Menadžmenta Zaštitom Zdravlja i Bezbednošću Na Radu,

kao i lične licence zaposlenih inženjera.

Šta kažu klijenti?

Obezbeđuju izgradnju novih prodavnica, renoviranje i održavanje. Preporučio bih Joksinženjering svakoj firmi koja želi kvalitet i završetak projekta na vreme u ovkiru budžeta.

Marko Miletić

Direktor Garbina

Ova kompanija je doprinela razvoju novog dizajna prodavnica, pružajući snažnu građevinsku, električnu i mašinsku podršku. Joksinženjering - pouzdan i profesionalan partner.

Iva Miljanić

Inženjer za razvoj maloprodajnih mreža u MOL Srbija

Joksinzenjering je pokazao fleksibilnost i bio u stanju da se izbavi sa kratkim rokom i velikim brojem detalja po meri.

Dragan Jovanovic

Marketing Menadžer Samsunga

Naše Usluge


Inženjering


Joksinženjering zapošljava diplomirane građevinske, mašinske i elektro inženjere.

Naši inženjeri operativno rukovode gradilištima, organizuju kompletno izvođenje radova u koordinaciji sa projektantom i investitorom.

Posebno smo fleksibilni i mobilni u smislu efikasnog delovanja ukoliko dođe do izmene projekta ili specijalnih zahteva investitora.

Joksinženjering poseduje dugogodišnje iskustvo i reference završenih objekta na kojima smo bili generalni izvođači radova, što podrazumeva izvođenje građevinsko-zanatskih, mašinskih i elektro radova sa nabavkom potrebne opreme.

Projektovanje i Konsalting


Upravljanje projektima olakšava izvođenje celokupnog projekta kroz planiranje, nadzor i koordinaciju svih aktivnosti, resusrsa i troškova.

Upravljamo projektom na način da je završen na vreme i u ovkiru budžeta.

Naš tim izvršava projekat prema projektovanju, građevinskim pravilima, planovima, specifikacijama i svim usvojenim standardima i propisima.

Naše upravljanje projektima je definisano u pet faza: početak, planiranje, izvršavanje, nadzor i završetak.

Investicije


Učestvujemo u realizaciji poslovno-stambenih projekata, uz različite oblike i tehnike finansiranja istih.

Pored dizajna, pružamo usluge upravljanja građevinskim sredstvima, kako bismo obezbedili nesmetan prolaz kroz sve faze procesa, sa ciljem da se izbegnu skupe greške, prekoračenje budžeta i potencijalni pravni problemi.

ISO Standardi